Sodyba / Su namu s/b Vaiteliai

€110 000
Parduodama(s) / Keičiama(s)
Paskutinė karta atnaujintas: 2022-10-18 13:22:19
Metai
1996
Plotas
61 m²
Sklypas
6 a *
* Žemės paskirtis: Sodininkų bendrijų

Аprašymas

Jaukus sodo namas miškų apsuptyje s/b. Vaiteliai. Tvarkingas 6.44 a. sklypas su namu 19 km nuo Klaipėdos centro, 8 km nuo Gargždų ir 4 km nuo Minijos upės. Autobusų stotelė 500 m. Parduotuvė 900 m., kuri veikia visus metus. Mūrinis, 60.5 kv. m. sodo namas su rūsiu po visu namu, kurio aukštis 2.5 m. Pastatytas 1996 metais, atnaujintas 2017m. Plotas su rūsiu 100 kv. m. Naujai pakeistas stogas, nauji langai ir lauko durys. Namo vidus neįrengtas (pirkėjui pageidaujant galima įrengti už papildomą mokestį). Pagal planą galima įruošti 4 kambarius, virtuvę, dušo ir 2 tualeto kambarius. Stoginė, sandėliukas ir sausas rūsys po visu namu yra laiptai į mansardą. 

Kiemo teritorija sutvarkyta, išklotos trinkelės, pasodinta žolė, išvedžiotos visos komunikacijos, įrengtas sertifikuotas „August“ valymo įrenginys, naujai atvesta trifazė elektra, tad galima įsirengti šildymą siurbliu oras-vanduo. Šiuo metu name yra įrengtas kieto kuro krosnis. Apšiltinti pamatai.

2021m. Prasidės asfaltavimo darbai, mokestis už asfaltavimo darbus jau sumokėtas. Gatvė nesibaigia akligatviu, todėl užtikrina lengva privažiavimą iš kelių pusių. Sklypas nutolęs 300m nuo pagrindinio kelio, todėl netrukdys automobilių keliamas triūkšmas. Keliai valomi nuo sniego ir greideriuojami. Tai puiki vieta tiek gyvenimui, tiek aktyviam ar pasyviam poilsiui. Aplink esančių, brandžių miškų, tyras oras atgaivina pavargusį ir nepalieka abejingų šios vietos žavesiui.

Domina keitimas (bendrabučių nesiūlyti).

Larisa Siniak

Larisa Siniak

Panašūs objektai

Parodyti panašus