Kokybiškas užmiesčio namas – tai puiki investicija, o pasistatyti svajonių namą tai galbūt vienas svarbiausių darbų mūsų gyvenime. Šiuolaikinio pasaulio dinamika yra įspūdinga savo tempu, naujos technologijos, nauji sprendimai… Nėra lengva prisitaikyti ir spėti pasirinkti geriausią sprendimą. Pasirenkant statybos technologijas reikia įvertinti daug faktorių, pagrindiniai - tai energijos taupymas, ekologija, tinkama kaina ir neužsitęsiantis statybos procesas.


Susumavę visus šiuos punktus ir radome idealiausią variantą - surenkami namai. Visi sienų elementai ir stogo patvaros gaminamos gamykloje, tada įstatomi langai ir durys. Gamykloje paruoštas namas atvežamas klientui ir per kelias dienas jau pastatomas sklype. Hanswell namai visada šilti, o šildymo išlaidos minimalios. Šie namai tinkami eksploatuoti nuo -60 С iki +60 С temperatūros, o namų gamybai naudojamos pasaulyje pirmaujančių statybos ir pramonės gamintojų medžiagos: Ruukki, Rockwool, Isover, Gyproc ir kt.

Kiekvieno skoniui ir galimybėms

Bendraudami su architektais ir inžinieriais, klientams įrengiami patogūs ir originalūs erdviniai  “Hanswell” namų variantai, taip pat parenkami skirtingi architektūriniai sprendimai. Įmonės arsenale yra daugiau kaip 60 namų projektų, sukurtų Skandinavijos projektuotojų. Tai leidžia įgyvendinti kiekvieno reikliausio užsakovo pageidavimus.

Siūlomi surenkami Hanswell namai yra patogūs ir praktiški. Tai gali būti vieno ar dviejų aukštų namai, namai su mansarda ir kt. Jie pagrįstai subalansuoti pagal optimaliausią kainos ir kokybės santykį. Namų projektai gaminami iš pirmaujančių Skandinavijos ekspertų, kurie yra geriausi savo srities specialistai. Taip pat yra galimybė keisti namo projektą atitinkamai konkrečius kliento pageidavimus.

Papildomai galima statyti pamatus, stogą ir išorinius fasadus pagal pageidavimą: plytos, akmuo, vinilo dailylentės, tinkas, metalas, medžio lentos dailylentės ir kt. Minimalus laikas, surenkamų namų statybai, pagamintų iš lengvų profilio struktūrų, leidžia užsakovui maksimaliai sumažinti išlaidas ir investicijų atsipirkimo laikotarpį.

“Hanswell”

Šios įmonės namai gaminami ir montuojami Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Ispanijoje. Šalių ir atliktų projektų gausa tvirtina produkto kokybę ir paklausą. Tad bendradarbiaudami su UAB “Tikras turtas” nuo 2011 m. rugpjūčio mėn. “Hanswell” namų statyba tapo prieinama ir Lietuvoje.

Daugiau informacijos rasite:
www.hanswell.lt
info@tt1.lt

+370 46 38 0811
+370 699 35 259

Tikras Turtas, UAB