Valstybės gyvenimas, jei žiūrėsime statistiką, toliau panašėja į šventę. Valstybės ir savivaldybių biudžetų pajamos sausio mėnesį siekė 735,7 mln. eurų – 1,6 proc. (11,4 mln. eurų) daugiau nei nei planuota ir 4,4 proc. (30,8 mln. eurų) daugiau nei pernai sausį.

Čia valstybės biudžeto lėšos, kurias bus kam įsisavinti ir paskirstyti. Kaip rodo statistika, gerėja ir paprastų piliečių gyvenimas, nors ir ne taip sparčiai, kaip rašoma statistinėse ataskaitose. Tačiau realybė vis labiau nebesutampa su kai kurių sektorių atstovų pasisakymais apie augimą ir vis augsiančius pardavimus. Šie sektoriai tiesiog buksuoja, nors dar pernai, kainoms spėriai šuoliuojant į viršų, ten greitai galėjo uždirbti ir rizikuoti nepabijojęs paprastas mirtingasis. Prieškrizinis lygis Pavyzdžiui būstas, kur ikikrizinio bumo pamokos buvo primirštos ir keletą metų iš eilės investuotojai ir vystytojai skaičavo pelną. Kainos pernai netgi pasivijo ikikrizines.

Šaltinis : www.delfi.lt (https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/arunas-milasius-gyvenimas-gereja-kodel-baigesi-nt-kainu-vakarelis.d?id=77301035)