Butas Klaipėda, Kauno g.

€83 000
Paskutinė karta atnaujintas: 2024-04-23 11:00:55
Aukštų
5/5
Kambariai
2.0
Balkonai
1
Plotas
38 m²

Аprašymas

Parduodamas 2 kamb. butas Klaipėdoje Kauno g., 38 kv.m., 5/5. RENOVUOTAS namas. 

 VIETA - namo kieme renovuotas parkas "ĄŽUOLŲ GIRAITĖ", aplink kurį daug mokyklų, darželių (futbolo mokykla, Adomo Brako dailės mokykla ir kt.), Rami kaimynystė. Šalia PC Klaipėdos AKROPOLIS ir kiti svarbūs Klaipėdos objektai.

RENOVUOTAS NAMAS - nereikia kentėti ilgo renovacijos proceso, neprognozuojamo renovacijos kainų kilimo, VISKAS JAU PADARYTA. Šiame name komfortiškas gyvenimas nuo pirmos dienos.

BUTAS naujai kapitaliai suremontuotas. Įrengtas šiuolaikiškai, skoningai ir jaukiai. Bute yra viskas ko reikia gyvenimu JAU DABAR. Nauja buitinė technika, nauji baldai, paveikslai, užuolaidos ir kilimai. Visa tai jau įskaičiuota į kainą.

Butas yra 5 aukšte, virš galvos tik paukščių garsai, nebus jokio kaimynų triukšmo iš viršaus. Kai namas renovuotas, stogas apšiltintas ir sandarus, nelieka jokių 5 aukšto trūkumų, TIK PRIVALUMAI.

Bute išvedžiota nauja elektros instaliacija, santechnika, sumontuotos gipso k. lubos. Įrengtas jaukus ir šiuolaikiškas apšvietimas. Visas butas naujai, kapitaliai suremontuotas. Nupirkti nauji baldai, buitinė technika, nauja santechnika, šviestuvai, užuolaidos, kilimai, paveikslai, veidrodžiai ir kitos jaukius namus kuriančios detalės.

- Butas su pilnai renovacijos metu įstiklintu balkonu (dabartinėmis kainomis sutaupote apie 3000-3500 eur).

- Reguliuojamas šildymas - kiekvieną radiatorių galite reguliuoti pagal savo komforto ir sąskaitų lygį. Išvažiuojant galima visiškai užsukti ir taip taupyti išlaidas.

Butui priklauso rūsys.

- Svetainė su virtuve - 18.04 kv.m.

- Miegamasis - 14.29 kv.m.

- Vonia su WC - 3.05

- Įstiklintas balkonas / lodžija. - 2.55 kv.m.

KAINA:

> Kaina 83000 eur

> Namo renovacijos likutis 2400 eur


Nina

Nina